Zaz zapjevala na vrhu Mt. Blanca!
Mt. Blancovci i prijatelji, ovo je vijest samo za vas: pjevačica Zaz ovih je dana uveličala proslavu 150. obljetnice postojanja sportske grupacije Mammut i to na zanimljiv i originalan način. Zaz se sa članovima svog benda i nekoliko iskusnih alpinista popela na Mont Blanc i zapjevala svoj najveći hit "Je Veux", prenosi Daily Motion. Na nadmorskoj visini od 4810 metara šarmantna je Francuskinja zapjevala u društvu oblaka i snijega.

Objavljeno 09 Oct 2012 - Roberta Radović
Uspješno sljubljivanje fotografije i padobranstva
U aktualnom izdanju Međimurskih novina (od 5. listopada) preporučujem tekst koji popularizira jedan od extremnih sportova: padobranstvo. Ako će 'glas naroda' biti za, možemo uskoro organizirati i promo predavanje iz domene padobranstva.
Prepoznajte i Patriciju, alpinisticu iz Istre odnosno Rijeke i saznajte kako funkcioniraju zajedno alpinizam i padobranstvo! Fotografije su ustupili Miroslav Čižmešija autor fotografija iz domene padobranstva koji je ujedno i instruktor padobranstva, te Patricija koju svi pamtimo po izvrsnim predavanjima nepalskih impresija!


Cijeli tekst •
Objavljeno 09 Oct 2012 - Roberta Radović
Adrenalinski izazov - umjetna penjačka stijena u Ivancu
HPD Ivančica otvorila je ovih dana u školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole u Ivancu za sve zainteresirane korisnike umjetnu penjačku stijenu. Svi dijelovi stijene su atestirani, a sve penjače prilikom korištenja stijene osiguravaju članovi Gorske službe spašavanja.
Stijena je visoka 9,25 m i široka 4,5 m te svojim dimenzijama spada među najviše umjetne stijene u Hrvatskoj. ...

Cijeli tekst •
Objavljeno 03 Oct 2012 - Roberta Radović
Zov Meksika!
Volimo putovati. Mi extremi. Još uvijek stižu ljetne razglednice. U nastavku par meksičkih koje nam proslijeđuje naš 'švicarac' Daniel. Uživajte u pogledima...
Cijeli tekst •
Objavljeno 30 Sep 2012 - Roberta Radović
Mt Blanc - još par detalja
U nastavku još par krasnih detalja s ovoljetne ekspedicije na Mt. Blanc iz arhive naše švicarske podružnice ala Daniel...

Cijeli tekst •
Objavljeno 30 Sep 2012 - Roberta Radović
Extrem 'fest' ekipa
Dogodi se i nama planinarima pokoji urbani party... Extrem 'fest' ekipa - SoHo bar Čakovec, 21. rujan...

Cijeli tekst •
Objavljeno 24 Sep 2012 - Roberta Radović
Extremni zov Perua!
Iz bogatstva ovoljetnih extremnih pohoda stiže i raskošna foto zabilješka s 17 dnevne ekspedicije u Peru, na kojoj su sudjelovale i dvije članice našeg Kluba: Vesna i Simona. Šesteročlanu ekspediciju vodio je Davor Rostuhar, fotograf, putopisac i svjetski putnik, koji je i autor fotografija iz nastavka. Kruna ekspedicije gledano kroz planinarsku prizmu svakako je osvajanje vrha Coropuna 6425 mnv koji su dosegli Davor i Ante, dok su ženske članice dosegle i više nego zavidnu visinu od 5650 mnv. Čestitke svima! Kako slike uvijek govore više, pogledajte dio s ovog, kako su rekle Extremke, putovanja života i nastavile: - Na takvom putovanju shvatiš da su najvažnije visine duha koje su u nama: prijateljstvo, odanost, ljudskost. A sve to se stavlja na kušnju sa svakim novim metrom uzbrdo. Ljepota krajolika u kojem smo uživale 3 tjedna govori sama za sebe, nepogrešivo'.
Cijeli tekst •
Objavljeno 22 Sep 2012 - Roberta Radović
Izložba VenoArt
Objavljeno 22 Sep 2012 - Roberta Radović
Extremi na Grossglockneru 3798 mnv!
Rujan nam donosi radosne vijesti: Extremi su jučer, 16. rujna, uspješno izveli uspon na najviši vrh Austrije - Grossglockner 3798 mnv. Vrh su dosegli Željac, Zvone i Igor. Robiju je uzmanjkalo još 100 mnv uspona do vrha, ali su umor i neprospavana noć utjecale na odluku da ga vrh još malo pričeka,... u alpinizmu to je uvijek najbolja i najodgovornija odluka. Čestitke svima!

Cijeli tekst •
Objavljeno 17 Sep 2012 - Roberta Radović
U suradnji s varaždinskim planinarima na Grintavcu i Skuti
U dane vikenda 8. i 9. rujna bilježimo extremno-varaždinsku suradnju. Armin je zastupao klupske boje na pohodu na Grintavec i Skutu.

Cijeli tekst •
Objavljeno 17 Sep 2012 - Roberta Radović

<< Prethodni 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 Sljedeći >>

Content Management Powered by CuteNews