Preporučujemo predavanje: ŠUME U HRVATSKOJ
Extremi, podsjetite se da je 2011-ta godina proglašena godinom šuma na svjetskoj razini, a na prvi dan proljeća 21. ožujka obilježava se i Međunarodni dan šuma. Povodom toga će se u organizaciji Javne ustanove za zaštitu prirode Međimurske županije održati tematsko predavanje: "ŠUME U HRVATSKOJ" koje će održati Zdravko Abramović, dipl.ing.šum. Kako ste vi kao planinari i alpinisti česti posjetioci naših šuma, preporučujemo vam odlazak na ovo predavanje u ponedjeljak 21. ožujka. Početak je u 18.00 sati u Centru za posjetitelje u mjestu Križovec.

Objavljeno 18 Mar 2011 - Roberta Radović
Multimedijalna prezentacija - europske Alpe
Planinarsko društvo "Bundek" poziva sve ljubitelje planina na multimedijalnu prezentaciju koju će održati Anđelko Hrženjak. Dvosatni video zapis o prirodnim ljepotama i alpinizmu u europskim Alpama održat će se u petak 25. ožujka s početkom u 19.00 sati u Osnovnoj školi Mursko Središće. Svakako preporučujemo dolazak jer vas očekuju izvrsni video zapisi i impresije jednog od "najvišeg" Međimurca. Naime, Anđelko je osim niza alpinističkih i penjačkih uspjeha između ostalog i osvajač Aconcague, kao član ekspedicije koja je realizirana u organizaciji kluba Extrem. Anđelko je također izvrstan fotograf i snimatelj, tako da ćete svi uživati u snimcima i čaroliji Alpa!

Objavljeno 16 Mar 2011 - Roberta Radović
Proljetno jedrenje
U srijedu 9. ožujka održana je redovna izvještajna Skupština planinarskog kluba "Extrem" na kojoj su prihvaćeni izvještaji o radu kluba te financijskom stanju za prošlu godinu.Donijeti su i zaključci te odluke za rad kluba u 2011-toj godini. Jedna od najzanimljivijih aktivnosti je najava odlaska članova kluba na trekking u Nepal, u jesenskom periodu godine. Bliža aktivnost na koju su pozvani i Extremi je i proljetno jedrenje koje organizira udruga "Mirno more" iz Čakovca u terminu od 9 - 13. travnja. Cijena je 999 kuna po osobi (u što su uključeni svi troškovi vezani za brod: najam, čišćenje, vezovi, nafta, skiper) plus trošak prijevoza autobusom 300 kuna. Polazak je iz ACI marine Kremik pokraj Primoštena. Prijave i dodatne informacije o ovom izletu mogu se dobiti na www.mirnomore.hr ili direktno od predsjednika udruge "Mirno more" (kruno.varga@gmail.com).

Objavljeno 10 Mar 2011 - Roberta Radović
9. ožujak - izvještajna Skupština pk Extrem
Podsjetnik svim extremima: večeras u 19.30 sati u prostoru kluba održat će se redovna izvještajna Skupština uz pregled prošlogodišnjih aktivnosti i financijsko izvješće o radu kluba. Pozvani ste svi doći i sudjelovati u kreiranju ovogodišnjih planova aktivnosti rada kluba. Vidimo se!
Objavljeno 09 Mar 2011 - Roberta Radović
Zimski uspon Komna
Zimski uspon na Komnu i Bogatinsko sedlo (Vratca) 1803 m izvela je četveročlana ekipa (Tatjana, Badema, Daniel, Kruno) u dvodnevnom izletu 5. i 6. ožujka. Vrijeme idealno, timski duh ekipe na nivou. U nastavku par slikica na uvid svima koji nisu mogli biti učesnici ove zimske čarolije...

Cijeli tekst •
Objavljeno 09 Mar 2011 - Roberta Radović
Mura i Drava su nas nagradile!
Mali istraživački trio (Lidija, Božo, Beba) na pohodu od Kotoribe do ušća Mure u Dravu nagrađen je čarolijama boja, oblika i životinjskog svijeta. Naša HRVATSKA AMAZONA otkrivala nam se postepeno, korak po korak...

Cijeli tekst •
Objavljeno 07 Mar 2011 - Roberta Radović
Darko Berljak u Murskom Središću
Extremi, Bundeki nas pozivaju na edukativno druženje s Darkom Berljakom. Bit će i prezentacija dva video zapisa: "15 godina u 15 minuta" te film o HGSS-a. Kamo se treba uputiti i kada? U ponedjeljak 7. ožujka u učionicu biologije (drugi kat) u 19 sati u OŠ Mursko Središće.
Objavljeno 03 Mar 2011 - Roberta Radović
Kotoriba - ušće Mure
Fašensku nedjelju (6. ožujka) provedite u maloj istraživačkoj pustolovini.
Pješačimo od Kotoribe uz rijeku Muru, pa sve do samog ušća Mure u Dravu. Goran Šafarek ovo je područje nazvao "HRVATSKA AMAZONA". Ako se pitate zašto, pridružite se maloj extremnoj družini i zasigurno ćete dobiti i više nego odgovor na vašu nedoumicu. Pokret je u 9.00 sati ispred hotela "Park". Planirajte cjelodnevnu riječnu ekspediciju koju će voditi Božo. Oprema: planinarska (može i badek, jer neki najavljuju kupanje "do pasa").Za slučaj susreta s mursko-dravskim nemanima dobrodošle su i fašanske maske...!

Objavljeno 03 Mar 2011 - Roberta Radović
Izlet na Komnu


Neki od vas su možda prepoznali vrh s gornje slike. A vi koji niste imate priliku uskoro vidjeti ga i osvojiti na zimskom usponu! Pozivamo vas na dvodnevno druženje i izlet na Komnu - točnije: Komna 1520 m - Lanževica 2003 m (Julijske Alpe), u dane nadolazećeg vikenda (subota i nedjelja, 5. i 6. ožujka). Više o izletu saznajte sutra na extremnoj družbi i sastanku članova Kluba.
Objavljeno 01 Mar 2011 - Roberta Radović
BJELOLASICA 1534m, zimski pohod
Extremi su ove nedjelje (27. veljače) guštali u zimskom pohodu na vrh Bjelolasice (Kula 1534 m). Foto zapisi govore više od riječi... Snježnoj idili su svjedočili: Božo, Željac, Kruno, Kristijan, Dajana, Armin, Badema, Sanja.Objavljeno 28 Feb 2011 - Roberta Radović

<< Prethodni 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 Sljedeći >>

Content Management Powered by CuteNews