Izvor Mure
Nacionalni park Hohe Tauern u Austriji skriva i otkriva mnoge prirodne dragulje: jedan od njih je i izvor Mure. U ponedjeljak 2. kolovoza je u organizaciji JU za zaštitu prirode Međimurske županije i Digitel televizije uz planinarsku potporu našeg kluba vesela ekipa doplaninarila do izvora Mure.... Extremi, svakako ćemo se vratiti u tu čaroliju i sklad plavog-zelenila i zelenog plavetnila.Objavljeno 04 Aug 2010 - Roberta Radović
Paraglajding - prvi let
Ponosni smo. Mi Extremi. Naš dragi član, Franz, uspio je i realizirao svoj ovogodišnji extremni cilj i let: u paraglajdingu! Čestitamo Franz! A kako je to izgledalo ... "desna komanda i šprint" pogledajte na videu...

http://www.youtube.com/watch?v=dZSwt02W-Ec
Objavljeno 26 Jul 2010 - Roberta Radović
Kako će pasti te tri TRIGLAVSKE GLAVE!
Često se na extremnim družbama prisjećamo impresija i priča "kak' su pale te tri glave". Pri tome misleći na Triglav. Ove godine ponovo idemo u bajku alpske svježine i to smjerom triglavskih jezera. Izlet se planira u danima od 13. do 16. kolovoza. Svježa je i informacija: uspješno se vratila i naša ekspedicija iz smjera Chamonixa i Provanse. Svi smo u očekivanju prezentacije koju ćemo organizirati s početkom jeseni u novom serijalu "extremnih" predavanja.

Objavljeno 20 Jul 2010 - Roberta Radović
Pronađite svježinu u Logarskoj dolini!
HPD Međimurje organizira u nedjelju 25. srpnja izlet u Logarsku dolinu, s usponom do uvijek ugodnog doma na Okrešlju, te prema osobnim željama i preferencijama planinara uspon do Kamniškog sedla (1864 mnv) i/ili Brane (2252 mnv). Za sve detaljnije informacije javite se Angelu (vođi puta). Odluka za Logarsku pravi je izbor osvježenja u ove sparne i vruće ljetne dane.

Objavljeno 15 Jul 2010 - Roberta Radović
Slavonija 2010
Izletnička sekcija HPD "MIV" Varaždin organizira dvodnevni izlet pod nazivom SLAVONIJA 2010 u dane vikenda 17. i 18. srpnja. Planinarska tura obuhvaća smjer: Brezovo polje - planinarska kuća Strmac - Maksimov hrast - planinarski dom Đuro Polar - Čardak. Polazak je u subotu 17. srpnja u 5,00 sati s autobusnog kolodvora u Varaždinu. Povratak u Varaždin oko 21.00 sat. Izlet vodi Nikola Šebrek, a cijena za vanjske članove je 150,00 kuna. Extremi, ako ste zainteresirani za ovaj izlet prijavite se najkasnije Bebi ili Arminu u ponedjeljak 12. srpnja.

Objavljeno 09 Jul 2010 - Roberta Radović
Cres - Lubenice - Beli
Extremni vikend je za nama: dok je jedna ekipa extrema guštala u Istri, druga je tražila smiraj na otoku Cresu. Relacija Cres - Lubenice - Beli. Foto zapisi govore više od riječi samih... Našoj dragoj ekipi i hrvatsko-slovenskoj ekspediciji za Chamonix sretan put i extremno "bivanje" u Francuskoj želimo!Objavljeno 28 Jun 2010 - Roberta Radović
Ljetne družbe
Extremi, ljetna sezona planinarenja, alpinizma, brdskog biciklizma, jedrenja, splavarenja, hydrospeeda i ostalih extremno-trećih sportova je zakucala punim zamahom na vrata.
Odlukom Uprave kluba, sastanci srijedom se do mjeseca rujna tradicionalno storniraju. Boravite što više u prirodi. I danas smo neki od nas pohodili brege: Ivančica u sastavu Badema, Vesna, Beba i Armin (i dakako naša četveronožna planinarka Nina!). Za sve potrebe kluba (knjige, karte, kacige, članarina.... i ostalo) kontaktirajte Upravu kluba (Beba, Davor, Aco). Ostajemo u kontaktu uobičajenim sredstvima informiranja (sms, meilovi, web stranice). Tjedni trening usponi na Ivančicu i nadalje vrijede i održavaju se aktivno! Extremno, ma gdje bili!
Objavljeno 20 Jun 2010 - Roberta Radović
Peca na kojoj nismo pecali, ali...
Pala je i ta dugoočekivana Peca na kojoj nismo pecali, ali smo u manje od 24 sata dva puta ispenjali rutu do vrha (Badema, Cico, Valerija, Kruno, Jelena, Vesna, Simona, Beba). Posliepodnevna ekipa guštala je u jutarnjem usponu (Željac, Davor, Dejana, Kristijan, Božo). Vrijeme sunčano. Šuma zelena. Ptice raspjevane. Skladba alpske svježine i sunca. Za sretan i zdrav dan Bademice naše! Čestitamo joj extremno svi!

Objavljeno 07 Jun 2010 - Roberta Radović
Sve je...
Sve je dobro krenulo... a onda je nešto "palo u vodu". Svibanjski "botanički" vrt Ćićarije ovog smo proljeća doživjeli u kišnom izdanju. Što ipak nije umanjilo istraživački i pustolovni duh extrema. Nakon okrijepe u planinarskom domu na Žbevnici obrnuli smo put mora: u Poreč. Pravi vikend sendvič: red sunca, red kišnog pljuska. Istra... uvijek nova, nepredvidiva i svima draga!

bježi kišo od mene...

Objavljeno 31 May 2010 - Roberta Radović
Zov Istre - izlet Ćićarija
Zov mora, zov Istre... U nedjelju 30. svibnja organizira se izlet u Istru s usponom na Ćićariju (vrh Žbevnica). Pokret iz Čakovca kod hotela Park u 6.00 sati. Bonus plus izleta bit će još koje iznenađenje u vidu "livadice" koje priprema dakako naša "Istrianka" Badema.
Objavljeno 24 May 2010 - Roberta Radović

<< Prethodni 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 Sljedeći >>

Content Management Powered by CuteNews